25/10/09

EL LLIBRE DEL CEMENTIRI. Neil Gaiman.

Editorial: Estrella Polar /Roca Júnior
Pàgines: 304

L’autor de Coraline torna amb una nova novel·la adreçada al públic juvenil. Amb un estil molt personal, Neil Gaiman ha aconseguit captar a un públic fidel i que segueix les seves novel·les i les adaptacions al cinema d’aquestes, amb molt d’entusiame.
Després de Coraline, ara ens ofereix una nova història ambientada en un cementiri força peculiar. El llibre del cementiri es centra en la vida d’en Nob que amb només 6 anys, ha estat abandonat al cementeri. Una parella de morts, el senyor i la senyora Owens, se’n farà càrrec. Els senyors Owens, després de consultar-ho amb la resta d’habitants del cementeri, adopten a en Nob.
Mica en mica Nobody Owens anirà aprenent, de la mà d’extravagants personatges, a controlar la seva ment, a aparèixer i desaparèixer sense ser vist i altres propietats dels “morts”. Les coses s’aniran complicant quan en Nob descobreixi que l’assassí dels seus pares el persegueix per matar-lo. Necessitarà l’ajuda de la seva amiga Bipper per sobreviure.
El llibre del cementiri ha guanyat la Medalla Newberry a la millor novel·la juvenil nord-americana. Es parla d’una adaptació de la novel·la al cinema
Neil Gaiman també és autor de Los hijos de Anansi, Objetos frágiles, Stardust.

2 comentaris:

Jesús M. Tibau ha dit...

a qui se li pot ocórrer fer un llibre sobre la mort?

Jordi Milian ha dit...

a Neil Gaiman i a Jsesús M. Tibau?
sort amb el llibre Jesús.