18/10/09

NOMÉS TU...... Jordi Sierra i Fabra

Editorial: Columna
Pàgines: 432

Seguir la carrera literària de Jordi Sierra i Fabra és complicat. Contínuament apareixen a les llibreries novel·les seves, especialment històries per al públic juvenil i infantil.
És un dels escriptor més llegits i també dels més premiats.
La darrera novel·la porta per títol Només tu... i ens ofereix una història d'amor entre una adoslescent de 17 anys i un home de 38.
Amb només 17 anys, la Mònica està a punt d'acabar el batxillerat Té tres grans aficions: la música, els llibres i cremar les fotos que fa a parelles d’enamorats al parc que té a tocar de casa, el Turó Parc.
En Roger té 38 anys, treballa com a representant de grups de música. A la feina, amb la crisi global de la indústria discogràfica, no passa pel seu millor moment. Un bon dia el Roger llegeix al bloc de la Mònica una crítica molt negativa del grup de moda que ell representa. Aquest fet farà que els dos protagonistes es coneixin i tot seguit s'enamorin. Però hi ha un problema; els se
paren vint-i-un anys.
Jordi Sierra i Fabra no ha parat mai d'escriure i la seva obra amb centenars de novel·les incloou literatuta juvenil i infantil a més d'assaig, narrativa per adults i un bon nombre de biografies de grups i artistes musicals.

5 comentaris:

Patricia Tena ha dit...

Sí que és veritat. Aquest autor publica diversos llibres cada any. Aquest no l'he llegit, però l'argument em sona a "Perdona si te llamo amor" de Federico Moccia.

Jordi Cirach ha dit...

Uoooo!!! Me'l vull llegir ja!! Moltes gràcies per les recomanacions!

Cuida't l'ànima ;)

L'imperdible de ℓ'Àηimα

Isabel ha dit...

Que voleu que us digui però un autor que publica 3 o 4 llibres a l'any fa mala espina...

Anna ha dit...

Isabel, has llegit alguna cosa d'ell?
perquè des del 1983 que li donen premis CADA ANY, i dic jo que deu ser per alguna cosa no?
té una fundació de lletres a llatinoamèrica, creada per fomentar la lectura i creació literària
has llegit camps de maduixes? on s'ha fet l'adaptació cinematogràfica? amb 57 edicions no està malament... serà per alguna cosa. Cadascú té el seu gust, però una mica de respecte.

caterina ha dit...

La sinopsi és calcada a "Perdona si et dic amor" de Federico Moccia. Almenys esper que no sigui la mateixa novel·la camuflada amb un altre títol :P (què dolenta he estat ara, ehem...)