31/10/09

JOSEP CAMPMAJÓ GUANYA EL PREMI JUST M.CASERO I ANNA CARRERAS EN QUEDA FINALISTA .

Josep Campmajó ha guanyat la darrera edició del Premi Just Manuel Casero del novel·la curta amb la novel·la Olor de violetes.
una novel·la ambientada en un psiquiàtric amb tot un seguit d’històries que són narrades per un malalt. Fa una anàlisi sobre la bogeria a través del protagonista malalt .
Per a un altre banda, l’escriptora Anna Carreras amb Unes ales cap a on , la protagonista és una mare que perd un fill prematur.
L’obra guanyadora serà publicada per l’editorial Àmsterdam a principis del 2010.
El Premi de Novel·la Curta Just M. Casero està convocat i organitzat per la Llibreria 22 de Girona, amb la Col·laboració de l’Ajuntament de Girona, Diputació de Girona, Serveis Territorials de Cultura de Girona i Grup Proscenium.
El jurat està format per Margarida Casacuberta, Josep M. Fonalleras, Imma Merino, Vicenç Pagès, Eva Vázquez i Guillem Terribas, que actua de secretari sense vot.

2 comentaris:

Isabel ha dit...

Dels dos que li he llegit a l'Anna Carreras (penso que són els dos que tépublicats)un em va agradar i l'altre e va decebre. Si es publica aquest l'haurem de llegir a veure com es desfà el desempat.

Anna Carreras ha dit...

Quin et va descebre? (preguntà l'autora a la seva lectora dividida)