28/10/09

!DESPIERTA! ¿VIVES O SOBREVIVES?. Mònica Fusté

Editorial: Multi-Books
Pàgines: 243
Vivim o sobrevivim? Aquesta és la pregunta que ens formula l’economista i coach personal, Mònica Fusté en el seu llibre ¡Despierta! ¿Vives o sobrevives?.
Basant-se en experiències personals ens vols transmetre que és possible canviar la nostra vida si seguit tot un seguit de passos i consells
Molts dels projectes que tenim en aquesta vida fracasen per molts motius, entre ells la por i els dubtes, que en aquest cas, no serien uns bons aliats si volem donar un canvi a la nostra vida.
Analitzar quines són les nostres possibilitats i quins serien les nostres virtuts ès bàsic per començar aquest camí cap al nostre creixement personal.
Segons paraules de l’autora del llibre el canvi de sobreviure a viure no ès facil però no impossible.
-Ser original i no imitar
-No comparar-nos amb la resta
-Allunyar-se de les persones que critiquen i jutgen
O que cada persona inverteixi en ella mateixa però mai amb egoisme són algunes de les claus per assolir aquest creixement personal que ens ajudarà a arribar als notres objectius.
El llibre Despierta ¿Vives o sobrevives? Consta de dues parts. Una primera amb 7 regles del joc i la segona amb 7 actituts i actuacions que hauriem de seguir.
Cal destacar també les cites incloses d’altres autors o pensadors. Potser la que més defineix l’esperit d’aquest llibre sigui la que va dir en el seu dia William Shakespeare;
Sabem el que som però no el que podem arriba a ser
Vius o sobrevius? Aquesta és la qüestió
Podeu escoltar l'entrevista amb la Mònica Fustè parlant del llibre i també de la feina d'un coach personal.