21/1/10

CARTES QUE SEMPRE HE ESPERAT. Maria de la Pau Janer

Editorial: Planeta
Pàgines: 400
L’escriptora mallorquina Maria de la Pau Janer ha tornat amb una nova novel·la sota el títol de Cartes que sempre he esperat. Des de que va guanyar el Premi Planeta a l’any 2005, no havia publicat cap nova novel·la.
Cartes que sempre he esperat ens parla d’un personatges que busquen tancar el seu passat per poder viure el seu present.
El títol i la història que ens presenta ara Maria de la Pau Janer, arrenca en el moment que l’autora coneix un funcionari de Correus que treballava al departament de cartes mortes, que era la secció on anaven a parar totes les cartes que no s'havien pogut lliurar ni tornar perquè no se'n coneixia ni el destinatari ni el remitent.
Hi ha llocs on les cartes van a morir. Hi ha qui espera una carta tota la vida. Així comença Cartes que sempre he esperat, una història d’amor i secrets.
En aquest video de pomoció, Maria de la Pau Janer ens explica perquè ha escrit aquesta novel·la.

1 comentari:

caterina ha dit...

A mi m'assembla que la novel·la pot ser interessant. Però també és cert que, personalment, m'agraden més les primeres obres de na Janer que no pas les darreres, així que amb aquest tenc el dubte. EL que no diu al vídeo, i estic convençuda que és així, és que això de les cartes mortes ho ha tret de "Bartleby, l'escrivent" de Melville...

Avui he anat a comprar el nou de Melcior Comes (ja np podia esperar més). Tot i que la web de Columna anunciava que no sortiria fins al 28 de gener, ja està a les llibreries :)