7/1/10

CLARA SÁNCHEZ I LLUCIA RAMIS GUANYADORES DEL PREMI NADAL I JOSEP PLA 2010

Les escriptores Clara Sánchez i Llucia Ramis,han estat les guanyadores dels premis Nadal i Josep Pla.
Clara Sánchez s’ha endut els 18.000 euros que corresponen al guanyador del premi Nadal, amb la novel·la Lo que esconde tu nombre. Es tracta d’un llibre de terror psicològic sobre un "caçanazis"
. Inspirada en fets reals, la novel·la guanyadora del Nadal enfronta com en un duel un antic nazi que viu aliè al seu passat al Llevant espanyol, i un altre octogenari, que viu a Buenos Aires i que va sobreviure al camp de concentració de Mauthausen.Un tercer personatge, Sandra, una jove embarassada que viuen al pis del costat de l'exnazi, anirà descobrint a poc a poc l'autèntica identitat del seu veí. Clara Sánchez és autora d’altres novel·les com Últimas noticias del paraíso.
Per una altre banda, Llucia Ramis amb la novel·la Egosurfing ha guanyat el 42è Premi Josep Pla de Narrativa, dotat amb 6.000 euros. Egosurfing és la tendencia de buscar-se un mateix a internet segons ha comentat l'autora. La novel·la gira al voltant de la perversitat dels sistemes de recerca i de les xarxes socials (google, facebook, blocs, witter, xats…).
Es tracta de la segona novel·la que publica l'escriptora mallorquina, després de publicar Coses que et passen a Barcelona quan tens 30 anys.

1 comentari:

O. ha dit...

"El fotògraf", ara, en castellà: opalazon.blogspot.com