13/1/10

ELS VAMPIRS DE TRUE BLOOD TORNEN AMB MÉS NOVEL·LES.

La literatura sobre vampirs està més viva que mai. Podem escolllir entre els vampirs adolescents de Stephanie Myer a Crespucle o bé llegir les històries de Charlanie Harris.
Les històries dels vampirs de Bon Temps a Lousiana han arribat fins i tot a la petita pantalla amb la sèrie True Blood.
L’editorial Suma publicarà el proper 29 de gener Más muerto que nunca. En aquesta ocasió la jove cambrera Sookie Stackhouse, que prèviament ha més d'una experiència amb el món sobrenatural, ara veurà com els ulls del seu germà Jason comencen a canviar, i sap que es transformarà en pantera per primera vegada. Aquest fet es converteix en un veritable problema en el moment en que un franctirador investiga tot un segui d’atcas que s’han produït al poble. Sookie té fins la propera lluna plena per descobrir el culpable dels atacs...
Charlaine Harris ha aconseguit amb aquestes històries de vampirs i humans fugir dels tòpics i crear una nova història on vampirs i humans intenten conviure. En anglès s'han editat de moment nou novel·les de la sèrie Sookie Stackhouse.
La protagonista és Sookie Stackhouse (Anna Paquin), una jove cambrera que treballa a la cafeteria d'un petit poble anomenat Bon Temps i que té el do de llegir els pensaments dels altres. Els habitants d’aquest poble han de conviure amb els vampirs que fa molt poc que els vampirs han començat a relacionar-se amb els humans. De fet Sookie, coneixerà a Bill Compton (Stephen Moyer) un vampir de 173 anys de qui s’enamorarà Els vampirs ja no han d’atacar a les seves víctimes i xuclar la sang perquè els japonesos han inventat una sang sintètica. Al mateix temps corre el rumor que la sang de vampir te efectes curatius i potencia el desig sexual i per aquest motiu existeix un mercat negre d’aquest tipus de sang i alguns humans intenten atacar als vampirs per aconseguir-la.La relació entre els humans i els vampirs és la base de les històries de les novel•les i de la sèrie True Blood,que també pot ser vista i llegida com un thriller

2 comentaris:

Josep ha dit...

Bé, més vampirs....

Atzavara ha dit...

Al fòrum de lectura www.quellegeixes.cat els joves han fer força comentaris sobre llibres de vampirs com la saga de Crepuscle o els de la Charlanie Harris. Però també s'ha creat aquest debat: No trobeu que hi ha massa llibres de vampirs?

Per si hi voleu fer una ullada, us deixo aquí l'enllaç directe:

http://ploma.quellegeixes.cat/forum/index.php?topic=2885.15