15/1/10

LES GRANS EPIDÈMIES MODERNES. Salvador Macip

Edicions La Campana,/Destino
Pàgines: 272
Salvador Macip, doctor en medicina per la Universitat de Barcelona compta amb un prestigiós historial d’investigador a la Gran Bretanya i als Estats Units. És autor de Les grans epìdèmies modernes, la grip , la sida i altres enemics invisibles. un llibre que recull tot el que sabem sobre les epidèmies i pandèmies. Salvador Macip intenta donar resposta a qüestions com:
És útil i segura la vacuna de la grip?, Es podrà aconseguir una vacuna eficaç contra la sida?, És possible que el virus de la sida fos creat en un laboratori?, Una epidèmia de grip pot, avui dia, matar cent milions de persones, com va passar el 1918?, Hi ha hagut un complot de les companyies farmacèutiques per evitar que la vacuna contra la malària de Patarroyo fos un èxit?, Podrien deixar de ser útils els antibiòtics?
Les respostes les trobarem a Les grans epidèmies modernes.

També fa un repàs a com els microbis han influït en la història de la humanitat, quins mecanismes tenim per aturar-los i el perill que representa el bioterrorisme, entre altres temes. Podeu ampliar aquesta informació i també la del propi llibre a: http://www.macip.org/llibres/plagas/index.htm

2 comentaris:

Elfreelang ha dit...

No dubto que deu ser un llibre molt interessant

Anònim ha dit...

Presentació del llibre demà 16/01/10 a Blanes a la seu de
la fundació "Amics de Joan Petit-
Nens amb càncer" a les 18, pel Dr.Macip.