13/3/10

EDHASA PUBLICARÀ AL JUNY EL LLIBRE DE LA SÈRIE THE PACIFIC

L’editorial Edhasa publicarà el proper mes de juny en el seu segell Marlow Mi casco por almohada de Robert Leckie. Es tracta del llibre que ha inspirat la sèrie de televisió ambientada en la II Guerra Mundial, The Pacific.
Produida per Tom Hanks i Steven Spielberg, és la sèrie més cara de la història amb 147 milions d’euros. No és la primera vegada que Tom Hanks i Spielberg treballen plegats en aquest tipus de projectes. Ja ho van fer a Hermanos de sangre.
Les memòries de Robert Leckie a Mi casco por almohada constitueixen un dels més relats més apassionants d'un testimoni directe de la Segona Guerra Mundial. El gener de 1942, poc després de l'atac japonès a Pearl Harbor,Leckie es va allistar al cos de marines dels Estats Units. L’autor narra les seves experiències, des de l'entrenament al campament de Parris Island, a Carolina del Sur, fins a les batalles de la campanya del Pacífic.
Canal + estrena aquesta sèrie el 15 de març i serà sense cap mena de dubte una de les grans sèries de la temporada.
L’actor James Badge Dale, és un dels protagonistes de la sèrie interpretant el paper de Robert Leckie.

1 comentari:

Xavier ha dit...

Aquesta minisèrie serà boníssima, ja que està feta tal i com es va fer "Hermanos de sangre". I "Hermanos de sangre" està considerada la millor sèrie per a molta gent.