18/3/10

EL LIBRO SIN NOMBRE. Anònim

Editorial: Ediciones B
Pàgines.
Querido lector,
Durante siglos una librería perdida en el mundo ha escondido un secreto. En sus estantes hay un misterioso libro sin nombre ni autor. Quien lo lee...acaba muerto. ¡Sólo las almas puras pueden ver las páginas de este libro!

Aquesta advertència inicial intenta captar l'atenció del lector d'aquest llibre que s'ha convertit en un fenòmen a mig món. Avui en dia no sabem qui és l'autor de El libro sin nombre i els contractes editorials són signats amb el nom de Bourbon Kid. Els rumors sobre el seu autor són molts, Tarantino, Dan Brown, Stephen King sonen amb molta força però de moment el llibre és anònim.
El libro sin nombre arrenca a l’actualitat i gira al voltant d’un pedra preciosa que porta per nom Ojo de Luna que, tenen moltes propietats com aturar el temps i protegir de la mort a qui la porta. Cinc anys abans de l’inici de la novel·la aquesta pedra va caure en mas de Bourbon Kid, un possible vampir que quan beu un got de whisky es transforma, portant terribles conseqüències.
Els personatges que apareixen a la novel·la són força curiosos i destaquen l’amnèsica i sexy Jessica, el boxador Rodeo Rex, el criminal Santino, dos monjos karatekes, un assassí vestit d’Elvis Presley i molts delinqüents
A l'any 2006 aquesta novel·la va aparèixer a internet gràcies a la plataforma d’autopublicació lulu.com, una de les més importants en llengua anglesa.
Després el fenòmen seguiria a Facebook finalment una editorial anglesa va decidir publicar-lo en paper. Ara ja podem llegir la versió en castellà de la mà de Ediciones B.
En aquests moments es parlar dels drets cinematogràfics i la seva adaptació al cinema i la televisió.