27/3/10

LOS CUADERNOS SECRETOS DE AGATHA CHRISTIE.

Editorial: Suma
Pàgines:568
Agatha Christie torna a estar d’actualitat arran de la publicació de, Los cuadernos secretos de Agatha Christie, que recull dues novel·les inèdites fins ara de Poirot a més de diverses il·lustracions i extractes eliminats.De fet, aquest material es va trobar a l'àtic de la seva mansió d'estiu Greenway House, al sud de Devon. 70 anys després podrem llegir una nova història que té com a principal protagonista el detectiu Hércules Poirot, i s'inicia a la ciutat suïssa de Ginebra.
La història inclou un dictador nazi de preguerra. Agatha Christie va presentar l'obra per a la seva publicació el 1939, però a causa que el seu personatge nazi s'assemblava massa a Adolf Hitler, va ser descartada John Curran ha estat la persona encarregada de recuperar les notes secretes escrites a les 73 llibretes i papers que es van trobar a la masió de l’escriptora. Per aquesta tasca ha dedicat quatre anys.
Quan Agatha Christie va morir el 1976 s'havia convertit en l'escriptora més popular del món. Amb unes vendes bilionàries a tot el món i publicada a més de 100 països, havia aconseguit l'impossible: publicar més d'un llibre a l'any des de la dècada de 1920, i tots ells èxits de vendes.Agatha Christie va publicar més de 80 novel·les i obres de teatre, principalment novel·la negra tot i que també va escriure sis novel·les romàntiques sota el nom de Mary Westmacott i un llibre de poemes. La ratonera, Asesinato en el Orient Express, Muerte en el Nilo o Diez negritos són alguns dels títols més destacats

1 comentari:

Manel ha dit...

Aixó demostra que de vegades estrucuturarse bé la feina es un metode, pero com s'ha vist l'escriptora encara i el seu desordre va ser tota na mestra.

Manel.