29/3/10

ENDER EN EL EXILIO. Orson Scott Card

Editorial: Ediciones B
Pàgines: 400

Orson Scott Card va publicar a finals de l’ay 2008 , la cinquena novel·la de la saga Ender. Es tracta de la sèrie més coneguda de l’escriptor nordamericà, que ha dedicat gran part de la seva obra a històries de ciència ficció.
El juego de Ender està ambientada en un futur on la humanitat s'enfronta a l'extermini a mans d'una agressiva societat extraterrestre coneguda com els Insectors. Andrew Wiggin, es reclutat a l'edat de sis anys per ser adiestrat a la Escola de Combat, una estació espacial on nens superdotats són preparats des de la infància per dirigir la pròxima guerra. El juego de Ender és el primer títol de la sèrie, seguida de La voz de los muertos ,
Ender el Xenocida, Hijos de la mente i ara es publica en castellà el cinquè de la sèrie Ender en el exilio.
La història de la nova novel·la arrenca quatre-cents anys després de la novel·la El juego de Ender i 2.650 anys abans de La voz de los muertos. Després de vèncer als insectors i deixar l'Escola de Batalla, Ender Wiggin parteix a la recerca del planeta on s'havien reunit les «reines rusc» d'aquells per intentar entendre per què es trobaven totes en un únic lloc, fent amb això la seva espècie tan vulnerable.
Ender viatja a la colònia Ganges, fundada per Aquiles, el seu antic lloctinent a l'Escola de Batalla. Però el comandant de la nau que porta a Ender desitja ser el poder en l'ombra darrere d'aquest o enviar-lo de nou a la Terra per quedar-se amb el poder absolut. Si esteu interessats en aquest autor, cal recordar que te altres sèries publicades com La saga de la sombra, Saga de Alvin Maker i la Saga de El retorno.