21/7/10

ENTRE LA BRUMA, EL THRILLER JUDICIAL DE S. AGNELLO HORNBY


Entre la bruma
Simonetta Agnello Hornby
Tusquets
496 pàgines

La siciliana Simonetta Agnello Hornby ha demostrat sobradament la seva qualitat com a escriptora amb les novel·les La mennulara o La Tia Marquesa. Si fins ara ambientava les seves històries a la seva Sicilia natal, a la seva nova novel·la titulada Entre la bruma l’ha volgut situar a Londres i oferir així un thriller judicial.
Entre la bruma arrenca en el moment que Jenny i Mike Pitt, un matrimoni benestant, acaben de mudar-se al barri londinenc de Kensington. Ell és un home de negocis ambiciós i pragmàtic, ella és consultora d'una prestigiosa cadena de mobles de disseny. Tenen dues nenes petites, Amy i Lucy, i porten una vida tranquil·la i confortable. Aviat la seva plàcida quotidianitat es veu sacsejada quan la mestra de Lucy creu veure en el comportament de la petita indicis d'ansietat i profund malestar. Mike haurà d'enfrontar-se, llavors, a terribles acusacions i recórrer als serveis de Steve Booth, advocat especialista en dret de família. Booth, habituat a tractar amb les famílies més desfavorides de Brixton, sempre despectiu amb els rics, accepta el cas dels Pitt.
Simonetta Agnello Hornby ha aconseguit força premis amb les seves novel·les anteriors i ha demostrat sobradament la seva capacitat per crear grans històries amb una qualitat notable.