2/7/10

LA SEGONA PART DE CONTRA EL VENT DEL NORD AL NOVEMBRE

Contra el vent del nord (La Campana/ Alfaguara), ha estat una de les apostes literàries interessants de les darreres setmanes. Destaca per la seva originalitat i la capacitat d’enganxar al lector amb una història basada en enviaments de missatges electrònics entre els dos protagonistes.
La història comença per casualitat quan l’Emmi Rothner vol donar de baixa una subscripció però s’equivoca d’adreça i envia un e-mail a un desconegut, un tal Leo Leike. El receptor li fa veure, educadament, el seu error. L’Emmi s’excusa i, a poc a poc, creix un diàleg només per e-mail entre tots dos amb una tensió que va creixent a cada moment. Aquesta tensió és un dels punts forts de Contra el vent del nord que cada dia compta amb més lectors que han quedat atrapats per aquesta història i que hauran d’esperar fins el proper mes de novembre per llegir la segona part amb el títol de Cada siete olas.
Contra el vent del nord, va sumar 850.000 lectors a Alemanya i es traduirà a 32 idiomes i ha triomfat en forma de radionovel·la, obra de teatre i audiolllibre.
El seu autor és en Daniel Glattauer, nascut a Viena el 1960, és escriptor i periodista. Entre les seves obres es compten: Die Ameisenzahlung (2001), Die Vögel brüllen (2004), i Der Weihnachtshund.

1 comentari:

In ha dit...

Esperem amb expectació la segona part d'aquest llibre, que t'enganxa des de la primera pàgina!