23/7/10

SE LO QUE ESTAS PENSADO, UN THRILLER PSICOLÒGIC RECOMANABLE.


Se lo que estas pensando
John Verdon

Roca editorial
430 pàgines

¿Crees en el destino? Yo sí, porque pensaba que no volvería a verte y, de repente, un día, allí estaba. Todo volvió: cómo sonaba, como se movía, y más que ninguna otra cosa, cómo pensaba. Si alguien te pidiera que pensaras en un número, yo sé en qué número pensarías. ¿No me crees? Te lo demostraré. Piensa en cualquier número el uno al mil: el primero que se te ocurra. Imagínatelo. Ahora verás lo bien que conozco tus secretos. Abre el sobrecito.

L’escriptor John Verdon debuta amb la novel·la Se lo que estas pensando, i ho ha fet amb nota al crear un ahistòria plena de girs i també de thriller psicològic. Fins ara un dels mestres en aquest camp era John Katzenback, que ara ha elogiat la novel·la de Verdon.
Un home rep una carta on li demanen a pensar en un número, qualsevol. Quan obre el petit sobre que acompanya el text, seguint les instruccions que figuren a la pròpia carta, s'adona en el que havia pensat que el número allà escrit és exactament.
David Gurney, un policia que després de 25 anys de servei s'ha retirat al nord de l'Estat de Nova York amb la seva esposa, es veurà involucrat en el cas quan un conegut, el que ha rebut la carta, li demana ajuda per trobar el seu autor amb urgència. Però el que en principi semblava poc més que un xantatge s'ha acabat convertint en un cas d'assassinat que a més guarda relació amb altres succeïts en el passat. Gurney haurà de desentranyar el misteri de com aquest criminal sembla capaç de llegir la ment de les seves víctimes en primer lloc, per poder arribar a establir el patró que li permeti atrapar-lo.
Se lo que estas pensado ofereix canvis i girs constants que capten l'atenció del lector en tot moment.
Clica la portada del llibre per llegir el primer capítol.
Si t’agrada el bloc i aquest post, els pots votar al Premis Blocs 2010 fent clic aquí .