5/7/10

LATITUDES PIRATAS. Michael Crichton

Després de la mort de l’escriptor Michael Crichton el mes de novembre de 2008 es va anunciar que l’autor havia deixat una novel·la escrita al seu ordinador personal. Ara ens arriba l’edició d’aquesta obra póstuma amb el títol de Latitudes piratas (Plaza y Janés).
Es tracta d’una història d’aventures ambientada a la Jamaica del segle XVII. En aquell moment Jamaica, era una petita colònia britànica envoltada de territoris espanyols i francesos. El Carib va ser l’ escenari de les batalles i les lluites entre aquests colonitzadors. Entre ells, els corsaris atacaven, robaven, raptaven i mataven per aconseguir els tresors aliens.
Quan el governador anglès de l'illa s'assabenta de la proximitat d'un galió espanyol carregat de riqueses, encarrega al corsari Charles Hunter i als seus bucaners que assaltin el vaixell. Serà una aventura difícil i temerària, ja que el comandant d'El Trinidad és el sanguinari comandant Cazalla, el favorit del rei espanyol Felip IV.
Michael Crichton aconsegueix a Latitudes piratas recrear molt bé aquella época amb un ritme trepidant.
El director de cinema Steven Spielberg, qui ja va adaptar al cinema el clàssic de Parc Juràssic farà una adaptació cinematogràfica de Latitudes piratas.

1 comentari:

bajoqueta ha dit...

Quina sort poder tenir la seva última novel·la, me l'apunto.