12/7/10

NOVA NOVEL·LA DE KEN FOLLET AL SETEMBRE

Ken Follet publicarà el 28 de setembre La caida de los gigantes (Plaza y Janés). Es tracta de la primera part de la trilogia El siglo/The Century que narra la vida de cinc famílies, Els Williams, miners de carbó de Gales. Els Fitzherbert, aristòcrates anglesos. Els Kostin, germans russos. Els Ulrich, aristòcrates alemanys. Els Dewar, americans, amb la I Guerra Mundial i la Revolució Russa com a teló de fons.
El segon títol de la trilogia, prevista l'ant 2012, els protagonistes seran els fills dels protagonistes i la tercera part que arribarà l'any 2014 estarà ambientada entre la Guerra Freda i el final del segle XX.
La darrera novel·la publicada per Ken Follet va ser El món sense fi, la segona part de l'exitosa Els pilars de la terra i que ha venut més d'un milió i mig d'exemplars a Espanya.

1 comentari:

◊ dissident ◊ ha dit...

"Los pilares de la tierra" me entretuvo a pesar de ser poco más que una novela "rosa" muy bien documentada, y "El mundo sin fin" era exactamente igualita que su supuesta primera parte pero bastante más tostón. Igual "La caida de los gigantes" es algo más... atractiva. De todas meneras de las que le he leído a Follet me quedo con "La clave está en Rebeca".

Saludos.