17/7/10

LA SAGA VAMPÍRICA DE DARREN SHAN AL CINEMA


El circo de los extraños
Darren Shan
Montena
480 pàgines

Aquesta setmana s’ha estrenat la pel·lícula El circo de los extraños, basada en la llarga sèrie de llibres de Darren Shan. És tracta d’una nova història de vampirs protagonitzada per Darren, un adolescent normal fins que un circ ambulant arriba al barri. Allà entrarà en contacte amb el vampir Larten Crepsley, que el transformarà en un ésser tan sanguinari com immortal. Darren s'enrolarà al Cirque du Freak, on coincidirà amb un grapat de criatures increïbles. I des d'allà intentarà salvar el que queda del món dels vius.
La saga de Darren Shan (coneguda com Cirque du Freak: The Saga of Darren Shan en els Estats Units és una sèrie de 12 llibres juvenils escrits per l'escriptor irlandès Darren Sha. Leditorial Montena ha publicat el primer llibre de la sèrie coincidint amb l’estrena de la pel·lícula dirigida per Paul Weitz.
Els vampirs de la saga de Darren Shan són molt diferents dels vampirs tradicionals i que avui en dia coneixem:
Els vampirs no beuen del coll de les seves víctimes, sinó que poden tallar una vena i beure petites quantitats de sang, guarint la ferida amb la seva saliva.
Els vampirs no tenen ullals, sinó que utilitzen les seves ungles dures i afilades per ferir a les seves preses.
Els vampirs no moren si són exposats a la llum del sol, però cremen amb facilitat i una exposició perllongada pot matar-los.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Amiable post and this post helped me alot in my college assignement. Gratefulness you on your information.