2/8/10

ESTRENA DE LA SÈRIE BASADA EN LA NOVEL·LA ELS PILARS DE LA TERRA

La cadena americana Starz, va estrenar el dia 23 de juliol la sèrie de televisió basada en la novel·la Els pilars de la terra de Kenn Follet.
The Pillars of The Earth presenta un repartiment estel·lar sota la direcció de Sergio Mimica-Gezzan, director de sèries de televisió com 'Heroes', 'Battlestar Galactica' i 'Prison Break', i la producció de de Ridley i Tony Scott. A Espanya aquesta sèrie no arribarà fins el proper mes de setembre a Cuatro, però moltes pàgines web especialitzades en sèries de televisió ja ofereixen la versió en anglès subtulada.
Els principals protagonistes són:
Rufus Sewell com Tom Builder, Matthew Macfayden com el pare Philip, McShane com Waleran Bigod, Eddie Redmayne com Jack, Hayley Atwell com Aliena i Papa Donald Sutherland com Bartholomew. Fins i tot el mateix Ken Follet fa un “cameo” a la sèrie.
Publicada el 1989, els Pillars de la terra ha venut més de 14 milions d'exemplars a tot el món i ha estat traduïda a 30 idiomes.
La sèrie consta de 8 capítols que capta l’esperit de la novel·la amn les dosis d’amor, intriga, misteri violència que ja es va poder llegir a les pàgines de la novel·la.


1 comentari:

yasmina ha dit...

jo ja he comencat a veure-la! esta molt ben feta :)