28/8/10

LES NOVETATS LITERÀRIES TARDOR 2010: NOVEL·LA EN CATALÀ

Marc Pastor, Sergi Pàmies, David Castillo, Albert Villaró, Teresa Solana, Eloi Vila publicaran novel·la en català aquesta tardor.

La literatura catalana també tindrà el seu protagonisme durant la propera tardor literària.
L’escriptora Teresa Solana publicarà Negres tempestes, l’obra guanyadora de la III edició del Premi Crims de tinta (Rba). Marc Pastor, l’autor de La mala dona treurà el dia 21 d'octubre L'any de la plaga (RBA), una novel·la que podriem definir com un thriller preapocalíptic que es postula com una de les novel·les importants d'aquesta tardor en català.
Sergi Pàmies torna amb més relats després Si menges una llimona sense fer ganyotes amb La bicicleta estàtica (Quaderns Crema).J oan Barril recordarà la revolució cubana a Les terres promeses, darrer Premi Sant Joan (Edicions 62).
Albert Villaró s’endinsa a La primera pràctica (Columna),en una història d’una ciutat dels Pirineus en temps de la guerra dels Segadors
El poeta i escriptor David Castillo amb
El Mar de la Tranquil·litat (Proa) ens oferirà una reivindicació del valor de l’amistat a partir d’una mirada nostàlgica i crítica a una determinada Barcelona.
Víctor Alexandre a la novel·la breu Una història immoral (Proa) .
Laia Fàbregas publicarà la seva nova novel·la, La llista (Alisis). L’autora de La noia dels nou dits, ens presenta ara una història sobre coincidències i accidents, sobre adaptar-se a un país nou i sobre la nostàlgia, la soledat i l’amor incondicional. Eloi Vila l’autor de L’any del senyor publicarà al novembre la segona novel·la.
Àlex Rovira i Francesc Miralles tornen a escriure plegats i presentaran un nou llibre a quatre mans a Estimar! Un cor ple d’estrelles. (Ara llibres)

1 comentari:

Anònim ha dit...

Avui he anat a Fnac i m'alegra saber que encara hi ha llibreries on s'està còmode triant literatura catalana... He comprat negres Tempestes aconsellat per la venedora. Crec que no em decepcionará..!