27/8/10

LES NOVETATS LITERÀRIES TARDOR 2010: NOVEL·LA TRADUIDA.

John Le Carré, Ken Follet, Paul Auster, Jean Echenoz, DeLillo, Camilleri, Bret Easton Ellis, són alguns dels escriptors estrangers que treuran novetat aquesta tardor.

La representació estrangera estarà encapçalada per Henning Mankell amb "Teia-Bag" (Tusquets); Jean Echenoz amb "Correr": Patrick Modiano amb "El horizonte"; John Banville amb "Infinitos" (els tres d'Anagrama); Senyor DeLillo amb "Point Omega" (Seix Barral), o E.L. Doctorow amb "La feria del mundo" (Miscel·lània). Paul Auster publicarà al novembre Sunset Park (Edicions 62/ Anagrama)
António Lobo Antunes publicarà "El archipiélago del insomio" (Mondadori); Andrea Camilleri, "El guardabarrera" (Destino.
No faltaran autors de 'bestseller' com Dominique Lapierre i Larry Collins amb " O llevarás luto por mí " (Planeta); Paulo Coelho amb "Valquirias" (Planeta); Peter Harris amb "El secret del pelegrino " (Debolsillo) o el francès Mathias Malzieu amb "La alargada sombra del amor (Mondadori). Bret Easton Ellis torna amb "Suites imperiales" (Mondadori), continuació de la novel·la que el va llançar a la fama, "Menos que cero".

La novel·la negra tindrà a alguns dels seus màxims representants: John Le Carré amb Un traidor como los nuestros" " (Plaza i Janés); Ian Rankin, que, després d'abandonar a Rebus, obre sèrie amb el detectiu Malcolm Fox en "Asuntos internos (RBA); Elisabeth Kostova amb "El rapte del cigne" (Umbriel); Don Winslow amb "El invierno de Frankie Machine" (MR); i Arnaldur Indridason amb "El hombre del lago" (RBA).
En el gènere històric, els lectors tindran la seva cita amb Ken Follet, qui el 28 de setembre presentarà "La caiguda dels gegants" (Plaza/Ed. 62), primer lliurament de la trilogia "El segle", que narra la vida de famílies americanes, britàniques, russes i alemanyes amb el rerefons de la I Guerra Mundial.També editaran llibre dos d'il·lustres del gènere, Valerio Massimo Manfredi, que presenta "La tumba de'Alejandro", i Robert Harris, amb "Conspiración "(Grijalbo).