29/7/10

LA PEL·LÍCULA TOKIO BLUES, MÉS A PROP

Ja podem veure un teaser de l’adaptació cinematogràfica de la novel·la Tokio Blues de l’escriptor japonés Haruki Murakami.
El director Trans Anh Hung ha dirigit la versió cinematogràfica després de la negació en nombroses ocasions per part d’Haruki Murakami de portar el seu major èxit literari a la gran pantalla.Tòquio Blues, el títol original del qual en japonès és un homenatge a la cançó dels Beatles Norwegian Wood, compta la història de la relació entre un jove universitari amb la xicota del seu amic millor i únic, que es va suïcidar un any abans.
l'actriu Rinko Kikuchi, famosa pels seus papers en "Babel" o "Mapa dels sons de Tokyo interpreta el paper de Naoko i l’actor joponès Ken'ichi Matsuyama interpreta a Watanabe.
La novel·la ha venut només a Japó 8,7 milions d'exemplars i ha estat traduïda a 33 idiomes, i és un dels majors èxits recents de la literatura japonesa.Trans Anh Hung ha dirigit èxits com El olor de la papaia verda i va guanyar el Lleó d'Or a Venècia amb Cyclo.
De moment no hi ha data de l'estrena de la pel·lícula.

1 comentari:

In ha dit...

El director de la pel·lícula tindrà el llistó molt alt per estar a l'alçada d'una obra tan sublime.... un gran repte sens dubte!