19/9/08

ELS SECRETS DE LA FELICITAT VALEN 13 YUANGS XINESOS

En aquest bloc fa uns mesos us informaven de la traducció al mandarí de La ciutat invisible d’Emili Rosales. Ara us informem que l’editorial Ara Llibres informa que un dels seus llibres de més èxit Els secrets de la felicitat de Sebastià Serrano ha estat traduït al manadarí amb una tirada de 5.000 exemplars. Per cert el preu és d’uns 13 Yuans xinesos, aproximadament 1,3 € al canvi. Econòmic ho és, oi?
Els segells editorials Sciencie&Technology Publishing Company i Now Books son els que editen aquest llibre en mandarí. La distribució es fa a través del Grup Xinhua, el principal grup de distribució del país.
Després arribaran les traduccions La maternitat d’Elna de l’Assumpa Montellà i Jet lag de Francesc Miralles.
Ara Llibres és la primera editorial que té oficina pròpia a la Xina, i també és la primera editorial que edita i co-edita a la Xina.
De fet Ara Llibres va obrir la seva oficina a Canton a l’any 2005. També s’ha de destacar que a l’any 2007 juntament amb la Jinan University Press es va editar una guia turística en mandarí
De mica en mica autors catalans es van introduint en el mercat xinès.
Podeu escoltar l'entrevista amb Gerard Birbé, responsable de l'oficina que ha obert Ara Lllibres a la Xina on ens explica els seus projectes i ens fa una ullada de com és la Xina actual.