30/9/08

PRIMERA GRAN FESTA DE LECTORS DE CAVALL FORT

Els lectors de Cavall Fort han organitzat una gran festa pel propers 11 i 12 d’Octubre a Vic,
El lloc escollit no és per casualitat perquè ara fa 46 anys Cavall Fort va nèixer en aquesta ciutat catalana.
Més d’una trentena d’activitats entre les que s’hi inclou una trobada de persones que es diguin Ot, un zoo d’en Pitus amb animals de veritat o un campament de lectors de Cavall Fort amb intercanvi de revistes. La festa dels lectors de Cavall Fort neix amb la iniciativa d’un grup de lectors que desitgen expressar l’agraïment a totes les persones que han treballat i treballen per tal que aquesta publicació arribi a milers de joves subscriptors, cada quinze dies, des del 1961.Cavall Fort va ser la pionera de les revistes infantils i juvenils que es varen publicar en català en època franquista.
El diumenge al matí s’ha organitzat una trobada d’il·lustradors de Cavall Fort a la plaça Major de Vic que encerclaran la plaça amb la tira més llarga de vinyetes amb bruixes, bruixots i mags. Està previst que hi assisteixin Fina Rifà, Pilarín Bayés, Picanyol, Montse Gransoy, Oriol Garcia, Bernadette Cuxart, entre molts d’altres.
Per més informació sobre tots els actes us podeu adreçar http://www.cavallfort.cat/cavallfort/ca/qui-som/sala-premsa.html