25/9/08

SANTUARIO. Raymond Khoury

Editorial: Ediciones B
Pàgines: 480

"El animal que aparecía en la imagen era más que una serpiente: tenía escamas y colmillos exagerados, se asemejaba más a un dragón. Era una imagen siniestra que rememoraba un miedo primario, una copia amarillenta y desgastada que despedía maldad"

Raymond Khoury va publicar fa uns anys un thriller anomenat La orden del temple (Umbriel) on apareixin una nova ordre templaria en ple segle XXI. Torna ara a endinsar-se en terrenys dels thriller històric i pol.licíac amb Santuario. (Ediciones B).
Un genetista i un agent de la CIA hauran de realitzar la recerca d'un fosc secret amagat entre les pàgines d'un llibre que data de l'any 1700.
Aquest fet portarà als protagonistes a una aventura per gairebé tot el món a la recerca de l'elixir de la joventut i la vida.
L’acció encara és més trepidant i amb un ritme cinematogràfic marca de Raymond Khoury i de molts dels bestsellers actuals farà que part de la trama es situi també a l’any 2003 a Bagdad. On l’exèrcit en una missió rutinaria descobrimentun moderníssim laboratori secret en el qual han mort desenes de persones, víctimes d'espantosos experiments. El científic que podria estar fabricant una potent arma biológica ha fugit deixant enrere una pista: l'Ouroboros, un símbol, que representa una serp que es mossega la cua.
Khoury torna a plantejar a la seva novel.la l'oposició entre religió i ciència.