9/9/08

SI BRAM STOKER AIXEQUÉS EL CAP......

Si Bram Stoker aixequés el cap no sabem com respondria a la notícia que ens arriba des de terres germàniques. El creador de Dràcula podria estar-ne orgullós o potser se’n faria creus de l’abast de la notícia. La literatura i el cinema sempre s’ha fet ressò de la vida dels vampirs. De ben segur que el més conegut ha estat, és i serà Dràcula. Ara els joves alemanys han decidit canviar-se les dents o millor dit, modificar-les per assemblar-se als vampirs. Per aquesta tasca utilitzen implants o be afilar-se les dents.
Aquest fet ha causat un enrenou per les companyies d'assegurances que han decidit no recolzar aquesta iniciativa i es neguen a cobrir les despeses sanitàries de les infeccions i lesions que puguin derivar-se d'aquesta pràctica. Sembla que aquesta pràctica no és molt recomanable degut als molts problemes que provoca. Segons els experts un allargament dental artificial pot provocar alteracions antinaturals de la masticació, danys a la mandíbula,lesions maxil•lofacials i fins i tot la pèrdua de les dents. Si ens llimem les dents també pot causar que el nostre esmalt dental es debiliti i la càries faci de les seves.
Com es poden aconseguir unes dents vampíriques?. Doncs la sol.lució passa per col•locar-se uns implants que poden ser blancs o metàl•lics. D’aquesta manera les dents llueixen més i adquireixen una visió més vampírica. Bram Stoker a la seva novel•la mai ens va dir els problemes dentals que poden tenir els vampirs. El que si sabíem és que gràcies als alls, el crucifix i el sol els podem espantar.