22/9/08

L'ILLA DELS LLIBRES FINALISTA DELS PREMIS BLOCS CATALUNYA

L'illa dels llibres es troba en aquests moments finalista dels Premis Blocs Catalunya a la categoria de Literatura. Fins el dia 30 de Setembre teniu temps per votar i donar la vostra opinió sobre aquests premis que intenten premiar es millors bloc en català.
Si voleu votar L'illa dels llibres ho podeu fer clicant el següent enllaç http://www.premisblocs.cat/votacio?categoria=2&bloc=230
L'associació STIC.CAT, dedicada a la promoció de l'ús de les noves tecnologies en l'àmbit català, ha organitzat per aquesta propera tardor els Premis Blocs Catalunya 2008. Segons els organitzadors, aquests premis volen "prestigiar, divulgar i fomentar els blocs en català a la xarxa, essent el referent català en l'escriptura en bloc a tota la xarxa, cobrint així la demanda de molts blocaires, donant més visibilitat al català a Internet, una eina de promoció i innovació que cal promoure".Als Premis Blocs Catalunya 2008 hi poden participar tots els blocs d'Internet que estiguin escrites en català, resideixin o no als Països Catalans i tinguin un o més d'un bloc. Això sí, és requisit imprescindible que el bloc no sigui anònim. Els guanyadors rebran els Premis el proper divendres 10 d'octubre de 2008, a l'Auditori - Palau de Congressos de Girona.
Si us agrada aquest bloc el podeu votar a http://www.premisblocs.cat/votacio?categoria=2&bloc=230

1 comentari:

Jansy ha dit...

Au, jo ja l'he votat!