28/9/08

L'ILLA DELS LLIBRES ES CONSOLIDA AMB MÉS DE 4.500 VISITES MENSUALS DE MITJANA

L'illa dels Llibres es consolida cada cop més. Aquest any 2008 està aconseguint una mitjana de més de 4.500 visites mensuals.
Cada vegada més blocs afegeixen L'illa dels llibres com a preferits i això fa que les visites cada vegada en siguin més.
També L'illa dels llibres és consultat pel món editorial i moltes de les editorials importants també fa un seguiment del que s'escriu en aquest bloc. Mitjans de comunicació entre ells el diari Avui també han publicat en vàries ocasions al seu suplement de cultura fragments escrits en aquesta illa.
En aquests moments L'illa dels Llibres ocupa el segon lloc de bloc dedicats a la literatura en el ranking del Top Català i és finalista als Premis Bloc Catalunya que premien als bloc escrits en català.
A més ha aconseguit colocar-se en bones posicions en d'altres webs de ranquings de blocs.
Com a dada curiosa el post més buscat és el que fa referència al llibre El noi amb el pijama de ratlles de John Boyne que ha aconseguit captar l'atenció a molts internautes.
Una vegada més gràcies per la vostra col.laboració i seguiment a aquest bloc. Seguirem omplint aquesta illa de llibres per a tots vosaltres.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

La feina ben feta te al final la recompensa. felicitats a l'illa

L'Espolsada llibres ha dit...

Moltes felicitats!

Anònim ha dit...

Enhorabona, Jordi, ja que has fet d'aquest blog (al manco parlo per mi), un referent per als que ens agrada llegir i que ens recomanin lectures. Endavant!

Anònim ha dit...

Moltes felicitats i per molts anys!

El veí de dalt ha dit...

Felicitats! I avui t'hem vist al Qwerty!