18/2/10

L'AGÈNCIA LITERÀRIA DE SANDRA BRUNA CREA L'AULA D'ESCRIPTURA ESCR!BE.

Bona iniciativa que ha endegat l’agència literària de Sandra Bruna amb Escr!be. Es tracta d’una una aula d'escriptura oberta a tothom que vulgui ampliar els seus coneixements per escriure una novel·la o un relat. L'objectiu d'Escr!be és l'ensenyament de l'escriptura, tant en l'aspecte més creatiu com en l'aspecte de la seva aplicació al món professional i empresarial.
Es tracta de la primera aula d'escriptura promoguda per una agència literària, que també servirà per descobrir talent i sobretot d'oferir tots els instruments necessaris per garantir una formació sòlida i completa .
Els professors són els seus propis autors de l’agència literària i els alumnes podran compartir unes hores amb els seus autors més reconeguts compartir les seves experiències.
Els cursos comencen el mes de març amb 7 programes d'escriptura creativa i 2 programes d'escriptura per a professionals, un d'ells inèdit exclusiu per al sector mèdic. Tots els cursos tenen una capacitat màxima de 10 alumnes i s'admeten per ordre d'inscripció. Per a més informació:
http://www.sandrabruna.com/escribe/