25/2/10

TARZÁN Y LOS NÁUFRAGOS TANCA LA SÈRIE SOBRE TARZÁN

Editorial: Edhasa
Pàgines: 348
L’editorial Edhasa ha publicat les darreres històries protagonitzades per Tarzán, el personatge creat per Edgar Rice Burroughs.
Tot i que en els seus inicis Burroughs va publicar novel·les de ciència-ficció, va aconseguit molta popularitat amb Tarzán, que ràpidament va començar a protagonitzar, còmics, revistes i pel·lícules, especialment les interpretades pel mític Johnny Weissmuller.
Edhasa ha publicat totes les històries de Tarzán i ara tanca la sèrie amb Tarzán y los naufrágos tanca la sèrie de vint-i-quatre llibres sobre el mític personatge.
En aquesta ocasió tenim tres històries; Tarzán y los naugrafos on Tarzán escapa en cas de ser portat als Estats Units com a atracció circ; en la segona, Tarzán y el campeón, s'enfronta a un famós boxejador a l'Àfrica a la recerca d'aventures i a una tribu de caníbals i finalment en la tercera, Tarzán y los asesinos de la jungla, resol un enigmàtic cas d'espionatge durant la segona guerra mundial.
Edgar Rice Burroughs, va néixer a Chicago a l’any 1875 i va formar part del Setè de Cavalleria. Després va realitzar diferents treballs com a cowboy, buscador d’or, fins que a l’any 1911 va començar a escriure relats de gènere fantàstic. No va ser fins a l’any 1912 quan va fer la primera aparició a la revista All Story Magazine, després aquella història va ser adaptada com a novel·la. Més d’una vintena de pel·lícules van fer encara més popular el personatge.

2 comentaris:

Jobove - Reus ha dit...

fent una ullada al teu blog
salutacions des de Reus

SERGI G ha dit...

Tarzan és un personatge interessantíssim que es mereix una actualitzacióde qualitat a les grans pantalles.

Us recomano(seriosament) a tots la sèrie d'animació que va oferir TVE l'any 1979, creada per Filmation i molt fidel a l'original.

Ara necessitem una edició ben maca en català de les novel·les de Burroughs.