13/6/10

ANGELOLOGY. Danielle Trussoni

Editorial: Columna/Planeta
Pàgines:656
La nord-americana Danielle Trussoni, publica el bestseller del moment; Angelology.
Es tracta d’una novel·la on hi apareixen àngels que lluiten contra els nefilim, que són els descendents d’àngels i humans. Angelology
tindrà una adaptació cinematogràfica a Hollywood. Danielle Trussoni té el projecte d'escriure una sèrie i, en aquests moments, treballa en Angelopolis, la seqüela d'Angelology. L'argument amb aires de bestsellers i thriller arrenca en el moment quela germana Evangeline era una nena quan el seu pare la va deixar amb les franciscanes de la Perpètua Adoració al nord de l'estat de Nova York.
Ara, amb vint-i-tres anys, el descobriment d'una carta de l'any 1943 de la famosa filantropa Abigail Rockefeller dirigida a la darrera mare superiora del convent de Saint Rose la submergeix en una història secreta que va començar fa 1000 anys: un antic conflicte entre els angelologistes (una societat secreta que estudia els àngels) i els bells però monstruosos descendents d'àngels i humans, els nefilim.
Els secrets que guarden aquestes cartes són cobdiciats desesperadament per un nefilim antigament molt poderós, que pretén perpetuar la guerra, subvertir els valors de la humanitat i dominar el gènere humà. Moltes generacions d'angelologistes han dedicat les seves vides a parar-li els peus, i Evangeline haurà de continuar aquesta missió.
Podeu llegir el primer capítol en aquest enllaç.