30/6/10

TODA LA VERDAD. David Baldacci

Editorial: Ediciones B
Pàgines: 416
David Baldacci és un autor de bestsellers però això no està renyit amb la qualitat. L'escriptor americà ha venut més de 65 milions d'exemplars dels seus llibres, traduïts a 40 idiomes.
Ara després de la publicació de novel·les com Camel club, Frío como el acero o Poder absoluto, publica Toda la verdad, on explora l'origen de les guerres i el poder de la informació.
Davi Baldacci s'introdueix en el costat més fosc de la política internacional per destapar una campanya internacional contra Rússia que pretén propagar la por d'una segona Guerra Freda.
En aquest nou thriller, el personatge Nicholas Creel, amo d'una multinacional armamentística, i Dick Pender, un especialista a falsificar la realitat a través d'internet per manipular l'opinió pública, són els artífexs d'aquesta mentida sobre un conflicte imminent. D'altra banda, Shaw, un home que treballa per a la intel·ligència internacional, i la periodista Katie James seran els encarregats de destapar aquest escàndol.
Les seves trames, que es desenvolupen en l'entorn de la Casa Blanca, són tan realistes que el Govern de EE.UU. ha sol·licitat en nombroses ocasions l'assessoria de l'autor en matèria antiterrorista. Tres expresidents nord-americans -George H.W. Bush, George W. Bush i Bill Clinton- i diversos directors de la CIA han manifestat públicament la seva admiració per les novel·les de Baldacci.