12/6/10

LES SÈRIES DE TV JA TENEN EL SEU CONTE A "FORA DE SÈRIE".

Editorial: Columna
Pàgines: 240

Les sèries de televisó més famoses ja tenen el seu propi conte. Almenys aquesta ha estat la proposta dels diferents guionistes de la factoria El Terra d'Andreu Buenafuente. Des de Dallas, Vacaciones en el mar o Las chicas de oro a d'altres més actuals com House, Mujeres desesperadas o Lost, i moltes més ja tenen el seu conte gràcies a Fora de sèrie.
El guionista Juan Cruz aporta la visió de L'Hospitalet de Llobregat a Mujeres desesperadas', Miguel Campion rescata 'Las chicas de oro" a Que bonica és Barcelona, que sembla Benidorm', i David Lilo acompanya Carrie Bradshaw i Miranda, de 'Sexe a Nova York', de turisme per Barcelona.
El llibre inclou el relat guanyador d'un concurs que va llançar la productora, en el qual, Joan Boher situa el protagonista de Prision Break a la presó de Can Brians. Convertida en un recinte de luxe on fins i tot cuina Ferran Adrià, aconseguirà escapar camuflat entre 'castellers', encara que finalment acabarà detingut per sobrepassar el límit de 80 quilòmetres per hora de les rondes de Barcelona.
I finalment Perdidos també compta amb el seu conte que ha escrit Júlia Cot i que protagonitza un fande la sèrie que, decebut amb la seva final, assassina al seu creador, J. J. Abrams.
Contes i sèries de televisió de la mà del Terrat.