17/6/10

MI CASCO POR ALMOHADA. Robert Leckie

Editorial: Marlow
Pàgines: 378


Mi casco por almohada és un grandioso y épico poema en prosa.
El tema de Robert Leckie es la experiencia profundamente humana de la guerra en el Pacífico, plasmada a través de las elegantes imágenes de un ser humano que - de algún modo-consiguió sobrevivir...

Tom Hanks.


Les memòries de Robert Leckie a Mi casco por almohada.Memorias de un marine en la guerra del pacifico constitueixen un dels més relats més apassionants d'un testimoni directe de la Segona Guerra Mundial.
El gener de 1942, poc després de l'atac japonès a Pearl Harbor,Leckie es va allistar al cos de marines dels Estats Units. L’autor narra les seves experiències, des de l'entrenament al campament de Parris Island, a Carolina del Sur, fins a les batalles de la campanya del Pacífic.
L’exitosa sèrie de televisió The Pacific ha basat bona part de la història en les memòries de Robert Leckie. Produida per Tom Hanks i Steven Spielberg, és la sèrie més cara de la història amb 147 milions d’euros. Ara l'editorial Marlow publica per primera vegada en castellà les memòries de Leckie, després de l'adaptació televisiva.
Avui en dia i després de la mort de l'autor a l'any 2001, les seves obres encara continuen sumant lectors. De fet, va escriure més de 40 llibres sobre la història dels Estats Units. La primera vegada que es va publicar Mi casco por almohada va ser l’any 1957 i ràpidament es van convertit en un bestseller.