6/2/10

ENTREVISTA AMB CAMILLA LÄCKBERG

L'escriptora Camilla Läckberg és en aquests moments una de les escriptores de novel·la sueca més destacades.
Ha publicat set novel·les, tot i que aquí només s'han publicat tres: La princesa de gel, Los gritos del pasado i Les filles del fred.
Se
guidora de l’escriptora Agatha Christie, ha desenvolupat les seves històries al poble on va néixer, Fjällbacka, un petit poble coster de menys de mil habitants. Avui en dia ha situat al mapa aquesta població que ja s’ha convertit en lloc de peregrinatge per part dels lectors de Camilla Läckberg.
Nascuda a l’any 1974, als quatre anys ja va començar a destacar en el terreny del misteri i del crim quan va escriure una història on el Pare Noel matava a la seva dona. La princesa de gel va suposar el seu debut literari però la consagració va arribar amb Les filles del fred.Les seves històries poden llegir-se sense seguir l’ordre de publicació, malgrat que el nexe comú sigui l’escriptora Erica Falck i el seu marit policia Patrick Hedströn i la població de Fjällbacka.
El proper mes de maig es publicarà la novel·la Crim en directe (Amsterdam/Maeva). Us ofereim una entrevista amb
Camilla Läckberg on entre d'altres temes va comentar l'argument de la propera novel·la i d'altres aspectes interessants sobre les seves novel·les.

2 comentaris:

Jordi Milian ha dit...

Fotografies de Manel Haro.

caterina ha dit...

Ja he escoltat l'entrevista i és molt interessant. Almenys m'han entrat ganes de llegir les seves novel·les, cosa que promet fer tard o d'hora :) Bona feina, Jordi