17/11/10

ELS JOVES LECTORS PREMIEN "LUZAZUL".

Luzazul de l'escriptora Carmen Fernández ha estat la novel·la guanyadora del III Premio La Galera Jóvenes Lectores. La novel·la ha estat escollida per un jurat format per 235 joves de 12 a 15 anys.

Luzazul és una novel·la futurista i de ciència-ficció on els protagonistes són cinc joves mutants que són enviats a un planeta on només hi van a parar les andròmines espatllades i els nens defectuosos.
L'iris és una nena perfecta. Però és catalogada coma inútil en descobrir-se que és capaç de somiar. Somiar és prohobit a la galàxia global. Per aquest motiu és enviada al planeta novè, on van a parar els nens defectuosos i le smàquines inservibles. En el pitjor lloc de la galàxia és ajudada per un clan de nois mutants format per l'amfibi, la calòrica l'lalat i el bicèfal.
Carmen Fernández va nèixer a Sevilla tot i que actualment viu a Barcelona, i és en gran mesura guionista de sèries de televisió. Entre ells treballs televisius; Estació d'Enllaç, El Súper, Ventdelpla, Infidels i Las chicas de oro,

2 comentaris:

Carmen Fernández Villalba ha dit...

Gràcies, Jordi, per la resenya. La recomeno a joves de totes les edats! L'aventura d'una nena perfecta en el perillós Planeta Detritus, acompanyada pel Clan de los Chicos Mutantes, que té la missió, sense ella voler-ho, de salvar la fantasia i reinstaurar els somnis, a més d'impedir que l'estrella Luzazul mori a causa dels plans del tirànic científic Serres. Espero que us enganxi, que us atrapi i que gaudiu de la seva lectura!

Anònim ha dit...

Online Bingolottery numbers

Worldbuilding is once again kept to a minimum; Abraham only gives the reader what information is required to lend context to the story, and that's very welcome. As before his excellent prose is vibrant and atmospheric. Like A Shadow in Summer, this novel is quite short (286 pages in this edition) and the events unfold at a steady pace that builds to a satisfying - if slightly predictable - conclusion.