21/11/10

ELS MANEL IL·LUSTREN LA SEVA NADALA "UN CAMELL D'ORIENT".

“No hi ha ningú al carrer, tothom dorm, és nit de reis i un camell d'orient entra a la ciutat, carrega a la gepa un sac de regals. Pregunta al seu Rei quin camí han de seguir, però l'home està ben adormit...”

Els Manel són actualment un dels grups revelació del panorama musical en català. Amb només un disc 'Els millors professors europeus' han aconseguit captivar a la crítica i al públic.
En aquests moments es troben enregistrant cançons del que serà el segon disc.
Ara aprofitant que s’acosten les festes nadalenques l’editorial Estrella Polar ha publicat el llibre Un camell d’orient (Estrella Polar) basada en la nadala inèdita del mateix títol del grup català.
Les il·lustracions les ha fet Roger Padilla, guitarrista i responsable de la imatge gràfica de Manel.
El llibre-disc inclou , a més de la cançó, la lletra en forma de conte.

Manel, és el nom del quartet barceloní format per Guillem Gisbert, Roger Padilla, Martí Maymó i Arnau Vallvé. El seu primer i únic disc, Els millors professors europeus, ha estat l'àlbum de l'any per la revista Enderrock, tercer en les classificacions de Rockdelux i El Periódico i setè de la de Mondosonoro. Han obtingut 5 nominacions als premis UFI i s'han mantingut setmana rere setmana al Top-100 de vendes de tot l'estat espanyol.