14/11/10

ELS JUGADORS DE WHIST PARLEN TAMBÉ EN CASTELLÀ.

Després de l’èxit d’Els jugadors de whist, de Vicenç Pagès Jordà es publica ara l’edició en castellà. L'editorial barcelonina Juntando Palabras, un segell creat a finals del 2009,ha estat l’encarregada de la publicació en castellà.

Els jugadors de whist és la quarta novel·la publicada per Vicenç Pagès Jordà. Des de la seva publicació ha aconseguit grans elogis de lacrítica i també del públic amb premis com el Premi Crexells de narrativa.
La versió en castellà presenta un pròleg de l'escriptor i assagista Eloy Fernández Porta, professor de la Universitat Pompeu Fabra.
El jugadors de whist es situa a l’any 2007, Jordi Recasens de 40 anys veu com la seva filla està a punt de casar-se. Aquesta situació no li fa cap mena de gràcia però serà una situació adversa més, perquè la seva vida, tampoc ha estat un camí fàcil. La relació amb la seva dona es va degradant dia a dia i en Jordi pateix una crisi existencial. A partir d’aquest moment el lector anirà descobrint aspectes del seu passat i el d’una generació a la ciutat de Figueres i els seus voltants.
Podeu escoltar l'entrevista que L'illa dels llibres va fer a Vicenç Pagès Jordà. Cliqueu
en aquest enllaç.

1 comentari:

Unknown ha dit...

Una novel·la altament recomanable, del millor que he llegit darrerament. Ha estat la meva lectura preferida d'aquest estiu, i proves n'hi ha si mirem cap a la dreta.