4/11/10

ELS NOU DRACS DE HARRY BOSCH

Nou dracs/Nueve dragones.
Micahel Connelly
Club editor/ Roca editorial
376 pàgines.

L’escriptor Michael Connelly ha publicat Nou dracs, la darrera novel·la protagonitzada per l’inspector Harry Bosch.

L’escriptor Michael Connely va nèixer a Filadèlfia l’any 1956. Va estudiar periodisme a la Universitat de Florida i l’any 1986, va quedar finalista al premi Pulitzer de periodisme i va passar a treballar al Los Angeles Times com a reporter de successos. L’escenari de les seves novel·les és la ciutat de Los Angeles i l’inspector Harry Bosch, el seu protagonista.
Nou dracs arrenca en el moment que el senyor Li, el propietari de Fortune Liquors, una botigueta d’un barri conflictiu ha estat abatut a trets, sembla ser, durant un atracament
A partir d'aquest moment, Harry Bosch, demana a un inspector de la Unitat de Bandes Asiàtiques que l’ajudi a entendre el submón cultural dels xinesos immigrats. Però en Harry Bosch sospita que en realitat l’assassinat ha estat causat per la famosa Tríada, la màfia xinesa.Durant el periode de les investigacions, Bosch rep la notícia de que la seva filla ha estat segrestada a Hong Kong on viu amb la seva mare, Eleanor, la seva seva ex-dona. Harry Bosch davant d’aquest fet no trigarà en relacionar el segrest de la seva filla amb la mort de Li.