26/3/09

BOJA PER LES COMPRES AL CINEMA

Sophie Kinsella és l’autora de la sèrie de Loca por las compras. De fet aquesta col·lecció ja compta amb més de 15 milions de lectors.
Aquesta setmana la cartellera de cinema ens porta l’adaptació al cinema d’aquestes novel·les a Confesiones De Una Compradora Compulsiva.
La Rebecca Bloomwoods és periodista. A la feina no fa altra cosa que explicar als altres com haurien d’administrar els seus diners i dedica bona part del dia... comprant. La Rebecca Bloomwood té un pis fantàstic al barri més chic de Londres, una colla d’amics glamurosos i un armari replet de la roba més moderna de la temporada.
L’únic problema és que, amb aquest ritme de vida, no arriba a final de mes. La seva feina com a periodista al Successful Savings no només la mata d’avorriment, sinó que a més no val gaire la pena.
A més, la Rebecca la persegueixen cartes dels bancs amb llargues llistes de números vermells, però cada vegada és més difícil ignorar-les, aquestes llistes, com si res no hagués passat. Intenta reduir despeses i, d’altra banda, aconseguir diners de sota les pedres.

1 comentari:

Xavier Borrell ha dit...

Te molt bona pinta, ens haurem d'acostar al cinema