8/3/09

LA SETMANA DEL LLIBRE EN CATALÀ APLEGA 15.000 VISITANTS

Més de 15.000 persones han visitat la SETMANA DEL LLIBRE EN CATALÀ durant els tres primers dies de funcionament, segons fonts dels organitzadors.
Les activitats amb més públic han estat les infantils, amb el pallasso Marcel Gros i l'espectacle de marionetes El baró de München. Aquest dissabte també va ser molt concorreguda la taula rodona "Paradigmes per al segle XXI".
Durant el cap de setmana diversos autors van signar els seus llibres. Entre aquests autors cal destacar a Jordi de Manuel, Gemma Lienas, Xulio R.Trigo, Teresa Solana, Empar Fernàndez i Francesc Miralles.
El nivell de vendes d'aquests primers dies se situen entorn al 80% de les vendes del mateix període de l'any passat al centre de Barcelona. Com a edicions anteriors els llibres venuts són diversos, reflex de l'àmplia oferta de fons editorial que inclou la Setmana, i que va des de novetats de 2008 fins a primeres edicions i llibres rars que habitualment no es troben a les llibreries. Les vendes del llibre infantil representen el 35% del total.
La Setmana del Llibre en Català se celebra a l'entorn del monestir de Sant Cugat del Vallès fins al 15 de març. Aquest any l'escriptora Isabel Clara Simó rebrà el premi a la seva trajectoria literària.