16/3/09

ELOI VILA PUBLICARÀ LA SEVA PRIMERA NOVEL·LA A L'ABRIL

Serà el proper mes d'abril quan el periodista Eloi Vila publiqui la seva primera novel·la. Actualment l'Eloi el podem veure cada tarda al programa El Club de Tv3.
Sota el títol de L'any del senyor (Alisis) descobrim una novel·la històrica protagonitzada per Biel Freixa, un jove picapredrer de Ripoll que, traït i amenaçat de mort, ha de salvar la seva vida i la d’aquells que estima acomplint una perillosa missió molt lluny de les seves terres. Però Qurtuba (Còrdova), capital del califat, seu de la biblioteca més gran del món i paradís dels sentits, l’ambigüitat i els secrets... és també una ciutat plena de lladres, espies i assassins.
Una història plena de misteri i aventures que podria ser una de les sorpresses de cara al Sant Jordi d'aquest any

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Nova irrucpció d'"un mediàtic"? un mes abans de sant jordi? Li donarem el benefici del dubte, però fa mala espina.

Jordi Milian ha dit...

Potser fa bona espina. Eloi ha destacat per fer reportatges sobre literatura fa anys al 33. FIns que no el llegim no ho sabrem. Seguirem informant Isabel. Per cert, envia un mail a: illadelsllibres@hotmail.com
gràcies.

Anònim ha dit...

Estava pensant de regalar-ho aquest Sant Jordi. Algú se l'ha llegit ja?? Què li ha semblat? Gràcies.
CAROL

Anònim ha dit...

El fet d'entrevistar escriptors ensenya a escriure novel·les? Ho dic perquè començaré a entrevistar metges i a veure si m'agafen en un bon hospital, o astronautes, i que m'enviïn en la propera expedició.