11/3/09

FORRELLAD DOBLE!

Fa tres anys Angle Editorial ens va sorpendre amb la publicació de Foc latent de Lluïsa Forrellad. La novel·la va suposar el retorn de l'escriptora després que a l'any 1954 va aconseguir guanyar el Premi Nadal amb Siempre en capilla.
Més de cinquanta anys després i recuperada de nou per al públic , Forrellad ha publicat altres novel·les com Retorn amarg i Foc latent. Ara s'ha publicat una de nova amb el títol de El primer assalt.
La sorpressa no finalitza aquí, perquè ara és la seva germana bessona, Francesca Forrellad, qui sorprèn amb un bon debut. Als 81 anys publica la seva primera novel·la, La vostra sang, on recrea la vida de Guifré el Pilós.
Lluïsa i Francesca Forrellad van néixer l’any 1927 a Sabadell. Als anys quaranta treballaven com a debanadores en el taller tèxtil dels seus pares mentre tenien sempre a mà una llibreta on apuntaven idees i històries. A principis dels anys cinquanta van formar una companyia de teatre a Sabadell per la qual escrivien obres i també les representaven.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Vaig anar a la setmana del llibre i, encoratjada per l'article que vas posar (i pel fet que fos el premi Josep Pla)vaig comprar SILENCI, però no he pogut acabar-la!!! En fi, només és la meva experiencia personal, pero per si puc ajudar a altres lectores i lectors

Jordi Milian ha dit...

La novel·la El silenci destaca per la seva orginalitat. Puc entrendre que no agradi a tothom. Sento que no t'agradi la novel·la però va bé que si una cosa no us agrada ho comuniqueu en aquesta bloc.. Gràcies Isabel per confiar en L'illa dels llibres.