27/3/09

CAMILLERI I DONNA LEON TORNEN

La dama de la novel·la negra, Donna Leon ha tornat amb L'altra cara de la veritat (Ed.62/Seix Barral). El comissari Brunetti haurà de fer una investigació relacionada amb l'ecomafia i investigar la mort del propietari d'una companyia de camions, pressumptament relacionat amb el transport il·legal de residus i l'anomenada «ecomafia».
Per una altre banda Andrea Camilleri a Foguerada d'agost (Ed.62/Salamandra)
Fa una calor tòrrida, asfixiant, un sol torna a situar les històries de Montalbano a Sícilia. Possiblement a l'agost més calent dels darrers anys. En Mimí Augello ha hagut d'anticipar les vacances i en Montalbano està obligat a quedar-se a Vigata. Acompanyada d'una amiga -amb marit i fill-, la Livia baixa a passar les vacances en una casa vora la mar. Però un dia el nen desapareix. En Montalbano s'ocuparà de la investigació i descobrirà una galeria subterrània amb una sorpresa inesperada: el cadàver d'una noia... La novel·la negra està de moda i llegir Leon i Camilleri sempre és un gran plaer.

2 comentaris:

Mireia ha dit...

Bones noticies per a mi, tant l'un com l'altre m'agraden. Els vaig descobrir alhora ( amb un pack especial de dos llibres) i veig que segueix junts tot i les distàncies

bajoqueta ha dit...

Encantada per tots dos. No esperaré gaire a llegir-los, tots dos m'agraden.