14/3/09

EL MÓN SOBRE RODES. Albert Casals

Editorial: Edicions 62
Pàgines: 208

“Us vull explicar una història. És la història d’un nen que va néixer el 18 de juliol de 1990, a Barcelona. La història d’un nen que va néixer abans del que estava previst de les ganes que tenia de veure món, i també la història del que va passar amb aquestes ganes de conèixer gent i coses noves. Evidentment, és una història d’aventures.”

El món sobre rodes és una llibre que demostra que no hi ha res imposible. Moltes vegades els límits els creen nosaltres mateixos. Aquest llibre ens parlar de la història de l'Albert Casals, un noi que tot i haver patit una leucèmia, amb tan sols 14 anys va començar a viatjar, sol i en cadira de rodes, per mig món.
Tot i la seva joventut, 18 anys, l'Albert Casals continua amb els seus viatges i destaca per la seva actitud vital i optimista, el seu esperit aventurer i la seva maduresa.
Una història de superació personal que ara relata en aquest llibre destacant sobretot una manera de viure basada en el felicisme.
Segons l'Albert Casals el felicisme, és el nom que acostuma a donar a la seva filosofia o manera personal de veure el món i la vida. La clau del felicisme és la felicitat. I és que la felicitat és l’únic motor, l’única raó de l’existència humana. Totes les accions de l’ésser humà estan motivades pel desig de ser feliç, ho sapiguem o no, i només mitjançant una existència feliç podem proporcionar felicitat als altres. Amb aquestes informacions estarem segurament d'acord amb l'Albert. Podeu visitar també la pagina web creada recentment http://www.elmonsobrerodes.cat/.
Podeu escoltar l'entrevista aquí:

1 comentari:

Francesc ha dit...

Quin noi!! em donen ganes de deixar-ho tot i viatjar!!