5/3/09

LA SETMANA DEL LLIBRE EN CATALÀ A SANT CUGAT

Demà divendres comença la 27ª Setmana del LLibre en Català. Sant Cugat del Vallès viurà fins el dia 15 de març tot una setmana dedicada al llibre en català amb vàries activiats. Al prop del Monestir de Sant Cugat hi haurantres espais clarament diferenciats (novel·la infantil i juvenil, no ficció i assaig) i un fons de llibres de 20.000 títols en català.
En aquesta 27a edició també es lliurarà el Premi Trajectòria a l'escriptora Isabel-Clara Simó en una acte que tindrà lloc el dia 10 de març a la tarda i en el qual també es llegiran poemes inèdits de Clara Simó.
A l'espai infantil les titelles, els pallassos i els jocs malabars acompanyaran l'oferta de llibres per a nens i joves. Una altra de les novetats són els combats retòrics, com el que protagonitzaran Vicenç Villatoro i Joan Ferran al voltant de la "crosta nacionalista", la trobada de Quellegistes del portal "Què llegeixes?" o diferents dictats populars (que se celebraran a Sant Cugat, Barcelona, Olot, Girona, Reus i Mataró).
La setmana també compta amb l'habitual sessió de signatura d'exemplars per part dels autors. Aquesta any hi seràn Isabel Clara Simó, Lluïs Anton Baulenes, Jordi de Manuel, Antoni Dalmau, Teresa Solana, Xulio Ricardo Trigo, Rafael Vallbona ,Martí Gironell entre d'altres.
Pòdeu seguir la resta d'actes a la pàgina web www.setmanallibre.cat

1 comentari:

el llibreter ha dit...

Doncs cap allà que hi aniré!

Salutacions cordials.