11/5/10

ARRENCA LA FIRA INTERNACIONAL DEL LLIBRE ANTIC

L'Associació Ibèrica de Llibreries Antiquàries (AILA), que agrupa els llibreters antiquaris d'Espanya i Portugal, organitza aquest any a Barcelona la FIRA INTERNACIONAL DEL LLIBRE ANTIC en què participen 52 llibreries de tot el món.
Els llibreters antiquaris catalans són els qui s'han encarregat de l'organització d'aquest esdeveniment, que té com a objectiu fer-se un lloc entre les fires internacionals del llibre antic més prestigioses del món.
La Casa Batlló de Barcelona serà l'escenari que acollirà, des del 13 al 16 de maig, la FIRA INTERNACIONAL DEL LLIBRE ANTIC amb algunes de les llibreries antiquàries més prestigioses de tot el món. La Fira del llibre antic també permetrà comprar rareses editorials i qui ho desitgi podrà fer taxar els vostres llibres antics pels millors especialistes del sector.
Un altre dels grans atractius de la FIRA INTERNACIONAL DEL LLIBRE ANTIC és la possibilitat que qui ho desitgi pugui portar els seus llibres antics per ser taxats pels millors experts internacionals en la matèria. Això succeirà durant la darrera jornada de la FIRA, el diumenge 16 de maig, entre les dotze i les cinc de la tarda.El valor econòmic d'un llibre antic depèn de diferents factors com són la raresa de l'exemplar, la qualitat del text, la tipografia, les il·lustracions, la qualitat del paper, el bon estat de l'enquadernació, la seva bellesa, les peculiaritats de l'obra, la procedència, etc.