6/5/10

LA MÀGIA DEL VIATGE MÀGIC A L'AFRICA AL CINEMA

Editorial: Ara Llibres
Pàgines: 160
El periodista Jordi Llompart ha escrit Viatge màgic a l’Àfrica i també ha dirigit la pel·lícula que s’entrena el dia 7 de maig.
Es tracta d’un llargmetratge combina les imatges reals amb les creades per ordinador i es va rodar en gran part a l'Àfrica.
Un llibre molt especial que ens explica el viatge màgic pel continent africà de la Jana, una nena de deu anys que viatja a llom d'un cavall alat amb la cua i la crinera de color blau.
A l'Àfrica coneixerà en Mel, el seu nou millor amic, i es trobarà amb altres nens, animals i plantes que li mostraran el camí a la imaginació i al sentit de la vida.
Gràcies a Viatge màgic a l'Àfrica, el lector i l’espectador viurà en un món irreal i fantàstic, on trobarem plantes i animals que parlen, guardians de contes, esperits ...
Ple de màgia i fantasia, el viatge li permetrà descobrir el significat de l'amistat, l'amor, la passió, la natura i la imaginació. Després del conte El cor sobre la sorra, ara Jordi Llompart publica el llibre i dirigeix la pel·lícula Viatge Màgic a l’Àfrica.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Vaig veure la pel.li amb pre-estrena del Tr3C.
Anava amb la meva filla de 10 anys
i no se quina de 2 les dues va sortir mès entusiasmada del cinema.
Trobo que ès una gran pel.licula que no sols distreu, sino que et fa
pensar, somiar, imaginar. Vaja, que no et deixa indiferent.
L'hi dono tots els Oscars i una
felicitació enorme al director Jordi LLompart i el seu equip.