19/5/10

BARÇA 110 ANYS FENT HISTÒRIA AMB ELS SECRETS DEL BARÇA

El Barça és actualment el millor equip del món i també ho és en l’ambit editorial.
Destaquem dues novetats que han aparegut darrerament.
Barça, 110 anys fent història (Angle)està coordinat per Carles Santacana, el llibre compta amb textos de periodistes i historiadors de reconegut prestigi com Antoni Bassas, Xavier Pujadas, Josep Termes, Josep M. Solé i Sabaté, Joan Villarroya, Ramon Alquézar, Carles Santacana, Xavier G. Luque, Manuel Tomàs i Jordi Finestres
Barça, 110 anys fent història explica, en un sol volum, la història de l’entitat blaugrana des dels orígens fins als grans èxits recents. Cal destacar també el nombre de fotografies inèdites i estadístiques històriques.
També ens parla del Barça, el llibre publicat pel periodista esportiu Lluís Canut. A Els secrets del Barça (Columna) ens descobreix moltes anècdotes relacionades amb el FC Barcelona.
Professional de llarga trajectoria coneix prou bé l'entorn blaugrana. Aquest coneixement l'ha permès poder publicar Els secrets del Barça i desvetllar alguns secrets com; per què s’emociona tant Josep Lluís Núñez, per quins motius Koeman no va arribar a ser entrenador del Barça i, en canvi, Guardiola sí, quin era el feeling entre Guardiola i Eto’o, o per què les eleccions mai les guanya el favorit.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Tot el que està relacionat amb el barça ven enormement. Cal saber discernir, doncs el que val la pena i el que no. Aquestes, però, semblen dues propostes prou bones!