4/5/10

GERONIMO STILTON SEGUEIX ROSSEGANT AMB FORÇA

Stilton és el nom d’una classe de formatge anglès, però també és el cognom del ratolí més famós del moment.
Geronimo Stilton continua rossegant amb força. El reporter més conegut de Ratalona continua protagonitzant aventures i sumant lectors.
La darrera aventura porta per títol Salvem la balena blanca (Destino) i ja en suma 40 títols diferents. A més cal destacar els especials dedicats als viatges al Regne de la fantasia, on a més de les històries narrades inclouen diferents olors a les seves pàgines.
L’escriptora italiana Elisabetta Damila creadora de les aventures de Stilton, ha sabut captar l’atenció dels lectores entre 9 i 14 anys amb unes històries molt amenes i també molt visuals. Geronimo Stilton ha ajudat a molts joves a descobrir el plaer per la lectura, i aquest és sense cap mena de dubte el gran llegat de Stilton.
Geronimo Stilton és el director del diari L’Eco Rosegador i en el seu temps lliure, Stilton col·lecciona antigues crostes de formatge parmesà del segle XVIII i juga al golf, però el seu passatemps preferit és explicar contes al seu nebot Benjamí.
Stilton ja ha fet el salt a la televisió, fet que demostra que aquest ratolí seguirà rossegant encara molt de formatge.
Tampoc ens podem oblidar la seva germana Tea que fa poc ha publicat el còmic El secret de l’illa de les balenes. Tea és l’enviada especial del diari L’eco Rosegador i ensenya periodisme a la Universitat de Ratford. Amb les Tea sisters, el grup creat amb les seves alumnes Colette, Violet, Paulina, Pamela i Nicky, Tea Stilton viu moltes aventures, que no tenen res a envejar, a les protagonitzades pel seu germà Geronimo.